fredag 8 oktober 2010

Ah, vilket fredagsmys

Medan fredagsmyset värmde i stugorna gick jag ut på en löparrunda. Hade tänkt att gå ut innan middagen men saker och ting gick inte som planerat så då fick jag skjuta på det. Så nu ska jag parkera mitt arsle i soffan med världens största godispåse och en öl... eller vin. Underbart.

4 kommentarer:

  1. Hej Minna! Det här kommer nog låta konstigt men vad sjutton.. jag läser här då och då för att få springpepp, detta trots att jag liksom hatar att springa och aldrig riktigt kommit igång med det. Men jag känner att jag så gärna skulle vilja känna att det är så där SKÖNT som du beskriver! Undrar liksom om du alltid känt så? Sprungit i princip hela ditt liv? Eller hur du började?
    Jobbiga frågor kanske. Och jag VET ju att det bara är att sätta igång, bara do it. Så idag gjorde jag det, jag var inte ett dugg peppad innan (men ska jag vänta på peppen får jag antagligen vänta tills jag blir grå, det är nog snarare något som växer fram). Pissjobbigt var det, men nu efteråt.. ja, härlig känsla.
    Så, du ger mig pepp!
    Ville säga det.
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Elin li: Hej! Kul att höra att jag peppar dig, att mitt blaj är till nåns nytta.

    Jag är verkligen inte alltid peppad att gå ut, jag får verkligen dra mig ut ibland. Men min målsättning på tre gånger i veckan gör underverk för mitt psyke, det tar mig ut - allt annat för mig är bara dåliga ursäkter. Jag började springa i juli förra året. Jag har sprungit en del innan men det var säkert 10 år sedan.

    Försök glömma att du "hatar" det. Ta det med en axelryckning, bestäm dig dagen innan/samma morgon att du ska ut på eftermiddag/kvällen-. och så är det inge mer med det, det är bara så! Fundera inte på det under dagen, bestäm dig bara. Och så ser du till att komma ut, i alla fall en kort sväng. Gör ingen stor grej av det!

    Haka inte upp dig på distanser, går du ut och joggar i 20 minuter så är det ju superbra. En dag kommer du känna att du vill vara ute längre.

    Och som du skriver det är härligt efteråt, det är där nyckeln finns. Känslan efteråt.

    Och blir du sjuk, ge inte upp för det. Sjuk blir man ju titt som tätt, men ju bättre kondis får man ju fortare tillfrisknar man från förkylningar. Så fort man är frisk igen så går man ut igen, visst man kanske känner att man "börjar om igen", men hey, vad spelar det för roll - så är det ju bara.

    Lycka till och kram

    SvaraRadera
  3. tack snälla för att du svarade! det har blivit några små rundor nu, känns faktiskt riktigt bra!!
    kommer fortsätta titta in här för peppen:)
    kram

    SvaraRadera
  4. Elinli: KUL!!! Själv har jag inte kommit ut, men imorgon ska det bli en sväng. Känns skönt!

    SvaraRadera